Österlen

Vid kusten på Österlen i går.

Inlagt 2021-07-17 00:40 | Läst 588 ggr. | Permalink
Hej Wolfgang!
Jag hajade till när jag såg din vackra skogsbild. Jag gissar att du har besökt skogsområdet runt Sandby strand, där jag själv letar många av mina fotomotiv. Det är mestadels tallskog, som trots att den är planterad (för att binda sanden) är vacker och rofylld med solljuset som silas in mellan träden från havet . Dessutom många intressanta och "vresiga" trädformationer, som i din sista bild. Vågen mot stranden på din första bild känns svalkande i denna varma tid.
Hälsningar Sven
Svar från Wolfgang 2021-07-17 19:21
Tack ska Du ha, Sven! Trevligt att Du kommenterade! Ja, just det, vi var i Sandby Strand hos vänner på Fiskareväg 8. Jag bade inte utan vi gick längs stranden och hade en fin dag i trädgården. Jag gillade också tallskogen! Hälsningar Wolfgang
Vackert! Ska själv åka ner från Stockholm till Sandby Strandväg om två veckor. Hört att kustlinjen åker längre och längre ut pga att sanden blåser upp. Ska bli intressant att se om man märker någon skillnad. Stugan är i familjens ägo, men har inte varit där sedan 2017. Naturen är rätt unik däromkring.
Svar från Wolfgang 2021-07-17 21:42
Tack, där är fint! Vacker skog! Och sandstranden var bred igår! Mvh Wolfgang



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg